• 01

    Produk

    Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu ngahususkeun dina R&D, produksi, penjualan sareng jasa konsumsi percetakan anu cocog.

  • 02

    Kauntungannana

    Salaku pabrik sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, stabilitas tinta urang anu pangsaéna di Cina, diaku ku klien sareng pesaing di Cina.

  • 03

    Palayanan

    Dina urutan pikeun mastikeun kualitas anu langkung saé sareng jasa, kami parantos fokus kana prosés produksi. Kami ngagaduhan pujian anu luhur ku pasangan.

  • 04

    Pabrik

    Kami gaduh pabrik urang sorangan sareng ogé gaduh seueur pabrik anu dipercaya sareng leres-damel di lapangan. Taat kana "kualitas heula, palanggan heula.

Produk Anyar

  • Didirikeun
    dina 2007

  • 15 taun
    pangalaman

  • Merek ngarah
    pabrikan

  • Genep kategori utama
    tina produk

Naha Pilih Kami

  • Langkung ti 15 taun pangalaman

    Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2005 di Fujian, Cina, Perusahaan kami nyaéta perusahaan berteknologi tinggi khusus dina R&D, produksi, penjualan sareng jasa konsumsi percetakan anu cocog. Kami produsén pangpayunna sareng pamimpin ahli dina bidang Epson, Canon, HP, Roland, Mimaki, Mutoh, Ricoh, Dadang, sareng mérek terkenal sanés anu khusus dina sagala rupa.

  • Kauntungan urang

    1. Salaku pabrik sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, stabilitas tinta kami anu pangsaéna di Cina, diaku ku klien sareng pesaing di Cina.
    2. Jilid penjualan disimpen.
    3. Pamaréntah Filipina milih kami salaku salah sahiji panyadia tinta.
    4. Kami tiasa nampi bisnis tinta OEM.
    5. Kami supplier tinta anu tiasa dipercaya pikeun pabrik kartrid Taiwan.

  • Baris produk urang

    1. Mangsi ageung
    2. ngeusian tinta sareng tinta kit
    3. aksésoris CISS sareng CISS
    4. kartrid cocog
    5. Sakabeh susunan printer termal sareng asesorisna
    6. Tinta khusus, sapertos tinta anu teu tiasa mupus

  • All products we sell are certifiedAll products we sell are certified

    produk

    Sadaya produk anu kami jual parantos bijil

  • Sales volume is placedSales volume is placed

    KAUNTUNGANNANA

    Volume penjualan disimpen

  • Please contact with us nowPlease contact with us now

    kontak

    Mangga kontak sareng kami ayeuna

Blog Kami

  • Warta

    Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2007. Perusahaan kami nyaéta perusahaan berteknologi tinggi khusus dina R&D, produksi, penjualan sareng jasa konsumsi percetakan anu cocog.

  • Tim

    Tim kami komitmen pikeun inovasi, sareng pencerahan sareng fusi kalayan latihan anu tetep sareng hikmah sareng filsafat anu luar biasa, kami ngalaksanakeun paménta pasar pikeun produk anu luhur, pikeun ngalakukeun produk anu propésional.

  • Kahormatan

    Salami mangtaun-taun, urang parantos nuturkeun prinsip berorientasi konsumén, kualitas dumasar, ngudag kaunggulan, silih bagikeun kauntungan.

  • brand02
  • brand04
  • brand01
  • brand03