Tinta Dumasar Cai

  • Water Based Bottle Refill HP 45A Ink Cartridge for Handheld Coding Printer Printing on Paper Cartons

    Botol Dumasar Cai ngeusian HP 45A Ink Cartridge pikeun Printer Coding Genggem dina Kertas karton

    TIJ 2.5 HP 45 Special Printing System (SPS) inkjet cartridge dianggo pikeun nyetak kana sababaraha jinis substrat sareng aplikasi sapertos kartu plastik sareng kontainer, pilem logam, toples gelas, ubin keramik, peti kai, kasus karton… jsb., Seueur industri oléskeun kartrid tinta HP 45 ka lini produksi na kusabab kabutuhan coding sapertos bungkus industri tuangeun & inuman. Ogé, anjeun tiasa nganggo HP 45 pikeun mesin anu sanés (plotter, printer dicekel, printer kanggo barkod / endog / cek ... jsb.).