45si Inksi Pangleyur Pangleyur

  • 2580 2586K 2588 2589 2590 HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing

    2580 2586K 2588 2589 2590 kartrid Tinta Pelarut HP pikeun Pakét Pangan sareng Percetakan Farmasi

    Sorotan konci
    • daya tahan anu saé dina foil leuleuy dilapis
    • Long decap time-ideal pikeun percetakan sakedik
    • waktos garing gancang tanpa bantosan panas
    • Definisi print tinggi
    • Smear, fade, sareng tahan cai1
    • Kecepatan cetak langkung gancang2
    • Jarak lémparan langkung lami2
    Coba tinta pangleyur HP 2580 hideung dina:
    • Substrat dilapis sapertos nitrocellulose sareng foil leuleuy dilapis foil
    • Substrat pilem semi-porous sareng fléksibel