Tentang Kami

Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd. 

Didirikeun taun 2005 di Fujian, Cina, Perusahaan kami nyaéta perusahaan berteknologi tinggi khusus kana R&D, produksi, penjualan sareng jasa panyerakan percetakan anu cocog. kami produsén pangpayunna sareng pamimpin ahli dina bidang Epson, Canon, HP, Roland, Mimaki, Mutoh, Ricoh, Brother, sareng mérek terkenal sanés anu khusus kana sababaraha rupa.

Tinta Printer Inkjet sapertos tinta sublimasi, tinta pigmén, tinta pewarna, tinta dtg, tinta uv, tinta pelarut eko, tinta pangleyur jsb;
Ukuran anu béda tina printer Epson inkjet, sapertos ukuran A3 A4, 61cm sareng 111cm ukuran cetak;
Tinta Pamilihan Indelible (tinta pamilihan nitrat pérak) sareng pananda indelible anu dianggo pikeun Parlemén atanapi Présidén Voting di Afrika sareng nagara-nagara Asia kalayan kualitas sareng harga anu hadé mangrupikeun udagan utama urang;
Pena Tinta sapertos tinta pulpén bodas, tinta pulpen, set tinta pulpén, tinta alkohol anu dianggo pikeun sagala rupa ngeusian pulpén;
 TIJ2.5 Coding sareng Nyirian sapertos panyandi coding, cai sareng tinta pangleyur, kartrid tinta dumasar cai sareng pangleyur anu dianggo pikeun nyetak barkod;

Barina ogé, kami henteu ngan saukur nyayogikeun inks, tapi ngembangkeun solusi anu disesuaikan anu persis cocog sareng kabutuhan anjeun sareng konsumén anjeun sareng nyayogikeun jasa komprehensif OEM kalayan mérek kami pikeun pasar domestik sareng luar negeri. Kakuatan inovatif kami aya dina pamekaran tinta percetakan pikeun nyetak solusi, ogé dina bahan baku, téknologi sareng aplikasi. Ieu ngandung harti yén produk anu nembé dikembangkeun tiasa langsung dipasarkeun di pasar.

Kami tetep inovatif sareng responsif bahkan saatos fase pangwangunan. Sistem modular unik sareng fleksibel kami ngamungkinkeun urang pikeun minuhan sadaya kahoyong masing-masing. Kami nuturkeun ieu ku ngadukung anjeun dina situs pikeun ngaoptimalkeun prosés anjeun sareng ngajamin pangiriman anu dipercaya sareng gancang ngalangkungan jaringan logistik anu fungsina sampurna.

Anggota staf anu dédikasi tinggi anu ditugaskeun ngan ka anjeun bakal ngadukung anjeun dina unggal léngkah proyék sareng pastikeun patarosan anjeun bakal kajawab gancang sareng kahoyong anjeun langsung dilaksanakeun. Obooc kalayan paket lengkep solusi anu dipersonalisasi ngabédakeun sareng mendakan langkung seueur ngeunaan jinis solusi anu lumayan sareng sadaya-inklusif bakalan ngajantenkeun anjeun hasil.

Anggota staf kami ngabantosan anjeun sareng sadaya kabutuhan. Kami henteu ningali diri salaku pabrik tinta saderhana tapi mitra anu tiasa dipercaya. Ieu kalebet ngahasilkeun inks kualitas luhur sareng ngatur pangirimanana ka anjeun ogé nyayogikeun dukungan téknis khusus kanggo tukang ngaput. Kami nyayogikeun solusi anu paling ékonomis salami sadaya ranté nilai anjeun.

Kauntungan urang
1. Salaku pabrik sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, stabilitas tinta kami anu pangsaéna di Cina, diaku ku klien sareng pesaing di Cina.
2. Jilid penjualan disimpen.
3. Pamaréntah Filipina milih kami salaku salah sahiji panyadia tinta.
4. Kami tiasa nampi bisnis tinta OEM.
5. Kami supplier tinta anu tiasa dipercaya pikeun pabrik kartrid Taiwan.

Baris produk urang
1. Mangsi ageung
2. ngeusian tinta sareng tinta kit
3. aksésoris CISS sareng CISS
4. kartrid cocog
5. Sakabeh susunan printer termal sareng asesorisna
6. Tinta khusus, sapertos tinta anu teu tiasa mupus

Kami ngarepkeun nyiptakeun énjing éndah sareng anjeun.