2580 2586K 2588 2589 2590 kartrid Tinta Pelarut HP pikeun Pakét Pangan sareng Percetakan Farmasi

Pedaran pondok:

Sorotan konci
• daya tahan anu saé dina foil leuleuy dilapis
• Long decap time-ideal pikeun percetakan sakedik
• waktos garing gancang tanpa bantosan panas
• Definisi print tinggi
• Smear, fade, sareng tahan cai1
• Kecepatan cetak langkung gancang2
• Jarak lémparan langkung lami2
Coba tinta pangleyur HP 2580 hideung dina:
• Substrat dilapis sapertos nitrocellulose sareng foil leuleuy dilapis foil
• Substrat pilem semi-porous sareng fléksibel


Detil Produk

Tanda Produk

Ngamimitian ngahasilkeun coding produk bungkus sareng nyirian dimana jarak lémparan langkung lami sareng kecepatan anu langkung gancang diperyogikeun. tinta pangleyur HP 2580 hideung, digabungkeun sareng kartrid Cetak 45si anu ningkat, ngamungkinkeun anjeun nyetak langkung gancang sareng jet langkung jauh HP 2580 mangsi ogé nganteurkeun waktos anu panjang sareng waktos garing anu gancang pikeun ngahontal percetakan intermitén produktivitas tinggi pikeun aplikasi coding industri.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing4

Dirancang pikeun coding lagu sareng nyukcruk

Pikeun fasilitas produksi paket nganggo substrat foil dilapis, 2580 tinta nyayogikeun coding awét sareng nyirian sareng nganteurkeun waktos garing gancang tanpa bantosan panas. Ningkatkeun efisiensi produksi sareng nanganan-gancang nyetak sareng tumpukan produk kode anu tahan smear.

Ngajaga produktivitas tinggi

Mangsi HP 2580 nawiskeun waktos dekap panjang pikeun tinta inkjet termal pelarut, ngamungkinkeun efisiensi produksi-anjeun tiasa ngeureunkeun sareng ngabalikan deui garis produksi anjeun tanpa ngajaga kartrid cetak.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0104
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0105
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0106

Ngahasilkeun konsisten, kualitas citak resolusi luhur

Tingali watesan cetak anu luar biasa, kapadetan optik, sareng kontras anu cocog pikeun kabaca barcode 1D sareng 2D anu diperyogikeun dina seueur aplikasi kadaharan sareng farmasi.

Jet langkung jauh sareng ngahontal kagunaan throughput anu langkung luhur2

Dirumuskeun khusus pikeun substrat foil dilapis, tinta HP 2580 ngamungkinkeun jarak lémparan langkung lami, dugi ka 5 mm, sareng langkung gancang, dugi ka 76,2 méter (250 kaki) per menit-duanana naékkeun coding paket sareng nandaan kalenturan produksi.

HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0101
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0102
HP Solvent Ink Cartridge for Food Packing and Pharmaceutical Printing0103

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk