Tinta Sublimasi

  • 1000ML Bottle Heat Transfer Sublimation Inks for Epson /Mimaki/Roland/Mutoh Printer Printing

    1000ML Botol Panas Mindahkeun Sublimasi Ink pikeun Epson / Mimaki / Roland / Mutoh Printer Percetakan

    Mangsi sublimasi nyaéta leyur cai anu didamel tina bahan baku sareng alami sapertos pepelakan, atanapi sababaraha bahan sintétis. Warni, dicampur sareng cai, masihan warna tinta.
    Mangsi sublimasi kami seueur dianggo pikeun Epson sareng printer mérek sanésna, sapertos Mimaki, Mutoh, Roland dll Tinta sublimasi didesain pikeun ngamajukeun kinerja anu hadé dina print-head anu béda. Tinta sublimasi didamel tina purity tinggi énergi rendah bubarkeun bahan pewarna. Maka aranjeunna nawiskeun performa print-head anu hadé sareng umur nozé anu diperpanjang. Ogé, kisaran tinta sublimasi pangsaéna sayogi kanggo dianggo ku sababaraha jinis kertas sublimasi.