Panas Trasnfer Kertas

  • A3 A4 Dark/Light Heat Transfer Paper for Cotton Fabric Sublimation Printing

    A3 A4 Gelap Panas / Kertas Panas Mindahkeun pikeun Nyetak Kain Katun Kain

    Kertas mindahkeun kaos panas sareng kaos oblong pikeun katun 100% tiasa dianggo pikeun printer tinta warna biasa, sareng éta lumaku pikeun tinta berbasis cai dumasar cai biasana (tinta pigmen disarankeun). Saatos prosés percetakan sareng mindahkeun panas, gambar tiasa ditransfer kana lawon katun, sahingga anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha produk anu khas sapertos kaos oblong pribadi, singlet, kaos pariwara, baju olahraga. kantong topi, bantal, bantal, bantalan beurit, saputangan, masker kasa, hiasan bumi. Pola anu ditransferkeun dina produk kualitasna tinggi, sareng dicirikeun warna-warni, napas, lemes sareng bantalan warna anu hadé pikeun nyeuseuh.