5-25% Silver Nitrate Blue / Ungu Warna Silver Nitrate Pilkada, Ink Indelible, Ink Voting dina Kampanye Pamilihan kanggo Parlemén / Présidén Pamilihan

Pedaran pondok:

Kami khusus dina produksi mangsi, cap cap, cap, khususna produksi pamilihan, sapertos tinta anu teu tiasa dieléskeun, tinta UV, bantalan sidik, sareng kami tiasa nyayogikeun produk sanés dina pamilihan umum, Dina sababaraha taun ka pengker, pangalaman anu euyeub dina produk pamilihan umum , ngekspor mangsi. pikeun Filipina, Uganda, Irak, Mesir, Irak, Sudan, Nigeria, Kongo, Mali, sareng Burkina Faso, Kénya, Tanzania, Afganistan, Nigeria, Kongo, Malawi…


Detil Produk

Tanda Produk

Tinta pamilihan, tinta anu teu tiasa dielehkeun, tinta pamilihan, tinta noda pamilihan mangrupikeun tinta semi-permanén atanapi pewarna anu dilarapkeun kana telunjuk (biasana) pamilih nalika pamilihan umum pikeun nyegah panipuan pamilihan umum sapertos sora dua kali. Mangrupikeun metode anu efektif pikeun nagara dimana dokumén idéntifikasi pikeun wargi henteu teras distandarkeun atanapi dilembagakeun.
Kusabab éta henteu tiasa dikumbah ku cai, éta seuseueurna dianggo pikeun sora parlemén / présidén sareng pamilihan umum, eusi nitrat pérak tiasa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25 %, volume botolna tiasa 15ml, 25ml, 50ml, 60ml, 80ml, 100ml, 120ml sareng sajabana ....... Éta tiasa sesuai sareng kabutuhan anjeun, sareng langkung seueur kontén nitrat pérak ngandung, pangaruh langkung saé éta janten.

Indelible Ink4
Indelible Ink19

Aplikasi

Mangsi anu teu tiasa dileungitkeun dianggo salaku fitur kaamanan anu épéktip pikeun nyegah pamilihan suara dua kali dina pamilihan umum. Tinta biasana dilarapkeun kana ramo indéks panangan kénca, khususna kana kutikula dimana ampir teu mungkin dipiceun gancang. Tinta tiasa dilarapkeun dina sababaraha cara, gumantung kana kaayaan sareng karesep. Cara anu paling umum nyaéta ngalelepkeun botol anu nganggo sisipan bolu, botol nganggo aplikator sikat, botol semprot, sareng pulpen.
Kalayan sagala cara ramo kedah diantep garing dugi ka 15-30 detik sareng kakeunaan lampu sateuacan diberesihan kanggo mastikeun tandana tetep katingali pikeun waktos anu dipikahoyong.

* Gancang garing sareng tiasa tetep lami
* Henteu tiasa dileungitkeun
* Gampang dilarapkeun dina kuku nalika pamilihan umum
* Tinta henteu tiasa dikumbah ku cai, alkohol sareng pemutih
* Waktos sésana: 72 Jam
* Wilujeng sumping ngaropea, OEM
* Sertifikasi kaamanan: MSDS

Nurunkeun konsentrasi nitrat pérak, turunna harga.

Nami Tinta nitrat pérak
Bahan Nitrat pérak, mangsi
Pamakéan Kampanye Pamilihan
Volume 15ml - 100ml
Konsentrasi 5% -25% (tiasa disesuaikan)
LOGO Stiker dicitak khusus
Warna Biru, Violet
Detil pangiriman 5-15 Dinten
Indelible Ink7
Indelible Ink6
Indelible Ink10
Indelible Ink13
Indelible Ink12
Indelible Ink11
Indelible Ink5
Indelible Ink14
Indelible Ink15
Indelible Ink16
Indelible Ink18
Indelible Ink17

Pakét & Pangiriman

Indelible Ink123
Indelible Ink120
Indelible Ink121

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami