Kertas Sublimasi

  • Fast Dry A3/A4/Roll Sublimation Paper for Textile Lea for Mup/Cloth/Cup/Mouse Pad Print

    Gancang Garing A3 / A4 / Gulung Sublimasi Kertas pikeun Daun Tekstil pikeun Mup / lawon / Cup / Mouse Pad Print

    Kertas sublimasi, anu dikembangkeun khusus pikeun percetakan transfer sublimasi digital kecepatan tinggi. Éta cocog pikeun percetakan inkjet kecepatan tinggi sareng saatos nyetak, tinta garing gancang, éta tiasa gaduh umur panjang panyimpenan saatos nyetak sareng nyayogikeun garis sampurna sareng detil cetak, laju transfer tiasa ngahontal 95%. Kertas dasar kualitas luhur sareng palapis kalayan keseragaman anu hadé sareng lemes. Mangpaatna nyaéta karajinan Basajan, nyetak langsung tanpa prosés ngadamel piring pondok, ngahémat waktos sareng usaha; garing gancang, résistansi ngagulung anu saé, nyitak tanpa seueur; palapis seragam, realease mangsi alus teuing, deformasi leutik.