5-25% SN Biru / Ungu Warna Perak Nitrate Election Marker, Indelible Ink Marker Pen, Voting Ink Pen dina Kampanye Pamilihan kanggo Parlemén / Pilkada.

Pedaran pondok:

Mangsi anu teu tiasa dileungitkeun, anu tiasa dilarapkeun ku sikat, spidol, semprot atanapi ku cara neuleumkeun ramo pamilih dina botol, ngandung pérak nitrat. Kamampuhna pikeun noda ramo pikeun waktos anu cekap - umumna langkung ti 12 jam - gumantung pisan kana konsentrasi nitrat pérak, kumaha cara diterapkeun sareng sabaraha lami tetep dina kulit sareng kuku ramo sateuacan tinta kaleuleusan dihapus. Eusi nitrat pérak tiasa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25%.
Pulpén anu teu tiasa dileungitkeun dilarapkeun kana tanduk (biasana) pamilih salami pamilihan umum pikeun nyegah panipuan pamilihan umum sapertos sora dua kali. Mangrupikeun metode anu efektif pikeun nagara dimana dokumén idéntifikasi pikeun wargi henteu teras distandarkeun atanapi dilembagakeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Indelible Ink Marker Pen5

Spésifikasi

Ink 
Konsentrasi nitrat pérak 18% (Diuji ku ICP-OES)
Waktos garing Kira-kira 1m
Bahan-bahanna 
Cai 
Alkohol 
Pewarna 
Nitrat pérak 
ETAC 
Kaasaman  pH 4,5
Nyirian dina waktos ramo  Langkung 72h
Tutup waktos  Langkung 12h
Warna  Biru, Ungu, Beureum sareng Héjo. (Pilihan sanés tiasa diulik)
Hirup rak  Langkung 1 taun.
Awak 
Bahan 
Awak PE
Bolu Serat téélénén
Diménsi 140x15mm

* Gancang garing sareng tiasa tetep lami
* Henteu tiasa dileungitkeun
* Gampang dilarapkeun dina kuku nalika pamilihan umum
* Tinta henteu tiasa dikumbah ku cai, alkohol sareng pemutih
* Sisa waktos: 72 Jam
* Wilujeng sumping ngaropea, OEM
* Sertifikasi kaamanan: MSDS

Indelible Ink Marker Pen6
Indelible Ink Marker Pen7
Indelible Ink Marker Pen8
Indelible Ink Marker Pen9
Indelible Ink Marker Pen10
Indelible Ink Marker Pen11

Pakét & Pangiriman

Indelible Ink123
Indelible Ink Marker Pen12
Indelible Ink Marker Pen15

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami