Printer A3 Epson L1800

  • Borderless A3+ Size Epson L1800 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Borderless A3 + Ukuran Epson L1800 Poto Tinta Inkjet Printer

    L1800 mangrupikeun sistem tanki tinta asli A3 + 6-warna munggaran di dunya printer, masihan anjeun kamampuan ngahasilkeun kualitas poto tanpa wates nyitak kalayan biaya ngajalankeun anu murah. Nalika ngeunaan ngabagi luhur pangaruh visual dina skala anu langkung ageung, L1800 mangrupikeun jalan kaluar anjeun parantos ngantosan.
    . Ngahasilkeun dugi ka 1.500 poto 4R
    . Laju nyetak dugi ka 15ppm
    . Botol mangsi ngahasilkeun tinggi
    . Garansi 1 taun atanapi 9.000 sidik
    Asli CISS printer anyar 6 warna
    Tanpa mangsi orignial di jero
    Pilihan anu saé pikeun percetakan sublimasi