Taros Kami

Fujian AoBoZi Technology Co., Ltd.

Alamat

Fase 2, Daérah Industri Bajin, Kota Baizhong, Minqing County, Kota Fuzhou, Cina

Telepon

0086-13313769052
0086-0591-83303835

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami