Produk Sublimasi

  • Fast Dry A3/A4/Roll Sublimation Paper for Textile Lea for Mup/Cloth/Cup/Mouse Pad Print

    Gancang Garing A3 / A4 / Gulung Sublimasi Kertas pikeun Daun Tekstil pikeun Mup / lawon / Cup / Mouse Pad Print

    Kertas sublimasi, anu dikembangkeun khusus pikeun percetakan transfer sublimasi digital kecepatan tinggi. Éta cocog pikeun percetakan inkjet kecepatan tinggi sareng saatos nyetak, tinta garing gancang, éta tiasa gaduh umur panjang panyimpenan saatos nyetak sareng nyayogikeun garis sampurna sareng detil cetak, laju transfer tiasa ngahontal 95%. Kertas dasar kualitas luhur sareng palapis kalayan keseragaman anu hadé sareng lemes. Mangpaatna nyaéta karajinan Basajan, nyetak langsung tanpa prosés ngadamel piring pondok, ngahémat waktos sareng usaha; garing gancang, résistansi ngagulung anu saé, nyitak tanpa seueur; palapis seragam, realease mangsi alus teuing, deformasi leutik.

  • Pretreatment Liquid Sublimation Heat Transfer Coating with Sublimation Ink for T-shirt Cotton Fabric Mugs Glass Ceramic Metal Wood Printing

    Pretreatment Liquid Sublimation Heat Transfer Coating with Sublimation Ink pikeun kaos Kaos Kain Kapas Mugs Kaca Keramik Logam Kayu Percetakan

    Lapisan sublimasi nyaéta Sublimasi dilapis ku katun didesain pikeun percetakan digital anu ngadukung panggunaan produk anu dikembangkeun khusus, bahan inti diimpor produk kualitas luhur pikeun mastikeun kanyamanan katun karaos saatos percetakan sublimasi, warna sareng warna anu gancang, mindahkeun tiasa dianggo kalayan saé, pola sareng hipu , lami-lami henteu luntur sareng tiasa ngahontal pangaruh kerung.

  • 1000ML Bottle Heat Transfer Sublimation Inks for Epson /Mimaki/Roland/Mutoh Printer Printing

    1000ML Botol Panas Mindahkeun Sublimasi Ink pikeun Epson / Mimaki / Roland / Mutoh Printer Percetakan

    Mangsi sublimasi nyaéta leyur cai anu didamel tina bahan baku sareng alami sapertos pepelakan, atanapi sababaraha bahan sintétis. Warni, dicampur sareng cai, masihan warna tinta.
    Mangsi sublimasi kami seueur dianggo pikeun Epson sareng printer mérek sanésna, sapertos Mimaki, Mutoh, Roland dll Tinta sublimasi didesain pikeun ngamajukeun kinerja anu hadé dina print-head anu béda. Tinta sublimasi didamel tina purity tinggi énergi rendah bubarkeun bahan pewarna. Maka aranjeunna nawiskeun performa print-head anu hadé sareng umur nozé anu diperpanjang. Ogé, kisaran tinta sublimasi pangsaéna sayogi kanggo dianggo ku sababaraha jinis kertas sublimasi.

  • A3 A4 Dark/Light Heat Transfer Paper for Cotton Fabric Sublimation Printing

    A3 A4 Gelap Panas / Kertas Panas Mindahkeun pikeun Nyetak Kain Katun Kain

    Kertas mindahkeun kaos panas sareng kaos oblong pikeun katun 100% tiasa dianggo pikeun printer tinta warna biasa, sareng éta lumaku pikeun tinta berbasis cai dumasar cai biasana (tinta pigmen disarankeun). Saatos prosés percetakan sareng mindahkeun panas, gambar tiasa ditransfer kana lawon katun, sahingga anjeun tiasa ngahasilkeun sababaraha produk anu khas sapertos kaos oblong pribadi, singlet, kaos pariwara, baju olahraga. kantong topi, bantal, bantal, bantalan beurit, saputangan, masker kasa, hiasan bumi. Pola anu ditransferkeun dina produk kualitasna tinggi, sareng dicirikeun warna-warni, napas, lemes sareng bantalan warna anu hadé pikeun nyeuseuh.