30ml Botol Kaca Lemes Tulisan Fountain Pen Tinta ngeusian Sakola Kantor Alat Tulis Kantor Perlengkapan 24 Warna

Pedaran pondok:

100% mérek anyar sareng kualitas luhur


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur

Tinta kalayan warna caang, gampang garing. Warnana teu gampang diudar.
Tambihkeun mangsi ieu dina pena cai mancur, pulpen tiasa dianggo deui. Mana anu ekonomis.
Sungut botol tinta khusus, tiasa ulah bocor nalika nambihan mangsi. anu merenah sareng gampang dianggo.
Cocog pikeun sagala rupa pulpen.
Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun babaturan sareng diri anjeun.
Eusian deui Ink, démo asesoris séjén dina gambar teu dieusian.

Spésifikasi

Kapasitas 30ml
Bahan Ink
Diameter aplikasi.3.2cm / 1.26di
Jangkungna aplikasi.6cm / 2.36di
Warna Anggur Beureum, Beureum, Ungu, Pink, Oranyeu, Héjo, Deep Blue, Brown, Blue, Hideung
Jumlah 1 Botol
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill7
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill8
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill9
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill4
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill5
Bottled Glass Smooth Writing Fountain Pen Ink Refill6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami