Pulpen Pananda

  • 5-25% SN Blue/Purple Color Silver Nitrate Election Marker, Indelible Ink Marker Pen, Voting Ink Pen in Election Campaign for Parliament/President Election

    5-25% SN Biru / Ungu Warna Perak Nitrate Election Marker, Indelible Ink Marker Pen, Voting Ink Pen dina Kampanye Pamilihan kanggo Parlemén / Pilkada.

    Mangsi anu teu tiasa dileungitkeun, anu tiasa dilarapkeun ku sikat, spidol, semprot atanapi ku cara neuleumkeun ramo pamilih dina botol, ngandung pérak nitrat. Kamampuhna pikeun noda ramo pikeun waktos anu cekap - umumna langkung ti 12 jam - gumantung pisan kana konsentrasi nitrat pérak, kumaha cara diterapkeun sareng sabaraha lami tetep dina kulit sareng kuku ramo sateuacan tinta kaleuleusan dihapus. Eusi nitrat pérak tiasa 5%, 7%, 10%, 14%, 15%, 20%, 25%.
    Pulpén anu teu tiasa dileungitkeun dilarapkeun kana tanduk (biasana) pamilih salami pamilihan umum pikeun nyegah panipuan pamilihan umum sapertos sora dua kali. Mangrupikeun metode anu efektif pikeun nagara dimana dokumén idéntifikasi pikeun wargi henteu teras distandarkeun atanapi dilembagakeun.