Sublimasi Inkjet Printer

  • Borderless A3+ Size Epson L1800 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Borderless A3 + Ukuran Epson L1800 Poto Tinta Inkjet Printer

    L1800 mangrupikeun sistem tanki tinta asli A3 + 6-warna munggaran di dunya printer, masihan anjeun kamampuan ngahasilkeun kualitas poto tanpa wates nyitak kalayan biaya ngajalankeun anu murah. Nalika ngeunaan ngabagi luhur pangaruh visual dina skala anu langkung ageung, L1800 mangrupikeun jalan kaluar anjeun parantos ngantosan.
    . Ngahasilkeun dugi ka 1.500 poto 4R
    . Laju nyetak dugi ka 15ppm
    . Botol mangsi ngahasilkeun tinggi
    . Garansi 1 taun atanapi 9.000 sidik
    Asli CISS printer anyar 6 warna
    Tanpa mangsi orignial di jero
    Pilihan anu saé pikeun percetakan sublimasi

  • Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer

    Biaya murah, Pencetakan Volume Tinggi Ukuran A3 Epson L1300 Poto Tinta Printer Inkjet

    Epson L1300 mangrupikeun dunya 4-warna munggaran, printer sistem tanki tinta A3 + asli, nyayogikeun kabisa ultra kana percetakan dokumen A3 anu berkualitas kalayan cara anu ageung.
    Botol mangsi ngahasilkeun tinggi
    Laju nyetak dugi ka 15ipm
    Resolusi cetak dugi ka 5760 x 1440 dpi
    Garansi 2 taun atanapi 30.000 halaman, mana waé anu pangpayunna