TIJ2.5 Bulk Ink Systems CISS Tank sareng 1/2/4/6 Femail Konektor pikeun 51645A Ink Cartridge

Pedaran pondok:

HP Hideung 4500 Pasokan Bulk C6119A
HP 4500 HP 2510 HP 45A HP 51645A BLACK BULK SUPPLY
Solusi gravitasi tuang pikeun kualitas cetak anu garing sareng garing dina substrat anu henteu dilapis.


Detil Produk

Tanda Produk

Stand cartridge sareng tinta nyalira (teu aya perangkat keras khusus)
Gambar anu saé, seukeut, garing
Gampang dibaca barkod
Luntur sareng tahan cai
Campur tangan minimal diperyogikeun
Disarankeun pikeun substrat anu dilapis atanapi teu ditutup

Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge6
Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge9
Femail Connectors for 51645A Ink Cartridge8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk