Printer Industrial Genggem / Oline pikeun Coding sareng Nyirian kai, Logam, Plastik, Karton

Pedaran pondok:

Thermal Inkjet (TIJ) printer nyayogikeun alternatif digital résolusi tinggi pikeun roller coders, valjet sareng sistem CIJ. Rupa-rupa inks anu aya ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun coding kana kotak, baki, baju baju sareng bahan bungkus plastik.


Detil Produk

Tanda Produk

Handheld Oline Industrial Printers9

Coding Printer Perkenalan

Fitur bentukna casing stainless steel / cangkang aluminium hideung layar warna toél
Diménsi 140 * 80 * 235mm
Beurat bersih 0,996kg
Arah percetakan disaluyukeun dina 360 gelar, minuhan sagala jinis kabutuhan produksi
Jinis watekna karakter percetakan definisi tinggi, font dot matrix, Sederhana, Cina Tradisional sareng Inggris
Nyetak gambar sagala jinis logo, gambar tiasa diunggah ngalangkungan USB disk
Akurasi percetakan 300-600DPI
Garis percetakan 1-8 garis (tiasa diatur)
Jangkungna percetakan 1.2mm-12.7mm
Kode cetak kode bar, QR Code
Jarak percetakan 1-10mm Mékanis Penyesuaian (jarak anu pangsaéna antara nozel sareng objék anu dicitak nyaéta 2-5mm)
Nyetak nomer serial 1 ~ 9
Nyetak otomatis tanggal, waktos, pergeseran nomer angkatan sareng nomer sérial, jst
Panyimpenan sistem tiasa nyimpen langkung ti 1000 massa (USB éksternal ngadamel transfer inpormasi ku cara gratis)
Panjang pesen 2000 karakter pikeun unggal pesen, henteu aya watesan dina panjangna
Laju nyetak 60m / mnt
Jinis tinta Tinta lingkungan pelarut gancang-garing, tinta dumasar cai sareng tinta berminyak
Warna tinta hideung, bodas, beureum, biru, koneng, hejo, teu katingali
Volume tinta 42ml (biasana tiasa nyetak 800.000 karakter)
Antarmuka éksternal USB, DB9, DB15, antar muka Photoélectric, tiasa langsung ngalebetkeun disk USB pikeun unggah inpormasi
Voltaseu Batré litium DC14.8, nyetak teras-terasan langkung ti 10 jam sareng 20 jam sayaga
Panél Kontrol Layar rampa (tiasa nyambungkeun mouse nirkabel, tiasa ogé ngédit inpormasi ngalangkungan komputer)
Konsumsi listrik Konsumsi listrik rata-rata langkung handap tina 5W
Lingkungan damel Suhu: 0 - 40 derajat; Kalembaban: 10% - 80%
Bahan percetakan Papan, karton, batu, pipa, kabel, logam, produk plastik, éléktronik, papan serat, keel waja ringan, aluminium foil, jsb.

Aplikasi

Handheld Oline Industrial Printers5
Handheld Oline Industrial Printers6
Handheld Oline Industrial Printers7
Handheld Oline Industrial Printers8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk