Nyetak Dina Logam Plastik Kaca Dipimpin Tinta UV pikeun Epson DX7 DX5 Printer Kepala

Pedaran pondok:

Aplikasi
Bahan kaku: logam / keramik / kai / kaca / papan KT / akrilik / Kristal sareng anu sanésna…
Bahan fléksibel: PU / Kulit / Kanvas / Kertas ogé matérial lemes anu sanés ..


Detil Produk

Tanda Produk

Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head3

Diameter partikel tinta curable UV LED urang kirang ti 1 mikron, teu aya pelarut organik volatil, viskositas anu rendah pisan, oror anu henteu ngambek pikeun mastikeun yén prosés percetakan inkjet tanpa nyumbatkeun fenomena nozel, nyetak lemes, Curing gancang, warna cerah, tingkat jenuh tinggi, kinerja warna anu unggul. tiasa cocog sareng sababaraha jinis uv roll pasar ayeuna pikeun gulung sareng printer inkjet flatbed. Uv dipimpin tinta curable urang tiasa dianggo pikeun nyetak dina média anu sanés, sapertos plastik, akrilik, logam, kai, kristal, porselin et. Ampir sadayana média anu lemes sareng lemes.

Fitur Produk

1. Gambar anu jelas sareng seukeut, gamut warna lega, presisi tinggi sareng cakupan anu saé.
2. Kalancaran sareng stabilitas anu saé, teu aya nozel anu ngahambat / teu aya érosi dina sirah cetak.
3. partikel tinta ukuran nanometer, résistansi srtong ngalawan bahan kimia sareng kelenturan anu hadé.
4. curing gancang & printability alus teuing, mangpaatkeun tinta tinggi pikeun hemat biaya.
5. Henteu polos pikeun manusa sareng lingkungan.
6. Kami sacara patuh kana Rohd sareng ngahontal standar, diakréditasi ku SGS.

Ngaran mérek

OBOOC

Tipe Tipe

LED UV Ink, ngeusian deui UV Ink, Universal LED UV Ink

Ngaran Produk

Supercolor 1000ML / Botol LED UV Ink Pikeun EPSON DX5 DX6 DX7 Printhead

Volume

1000ML / Botol

Printer Cocog

Pikeun EPSON DX5 DX6 DX7 Printhead

Warna 

KCMY WH - 5 Warna

Gaya Pacakge

Pengemasan massal, pengepakan kotak bodas nétral, pengepakan kotak warna, pengemasan khusus

Saatos jasa

Anu rusak atanapi henteu pikaresepeun, kami bakal ngaganti 1: 1

Kauntungannana

Partikel Tinta Langkung langkung alit, Tong Colokkeun Nozel, Cetak Lancar, Curing Fast, Warna Caang, Gaya Ekspresif Warna Unggul

Bahan Aplikasi

Kayu, Kertas Chrome, PC, PET, PVC, ABS, Akrilik, Plastik, Kulit,
Rrubber, pilem, Cakram, Kaca, Keramik, Logam, Kertas Poto,
Bahan Batu, Jsb
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head4
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head5
Printing On Metal Plastic Glass Led UV Ink for Epson DX7 DX5 Printer Head6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami