Pretreatment Liquid Sublimation Heat Transfer Coating with Sublimation Ink pikeun kaos Kaos Kain Kapas Mugs Kaca Keramik Logam Kayu Percetakan

Pedaran pondok:

Lapisan sublimasi nyaéta Sublimasi dilapis ku katun didesain pikeun percetakan digital anu ngadukung panggunaan produk anu dikembangkeun khusus, bahan inti diimpor produk kualitas luhur pikeun mastikeun kanyamanan katun karaos saatos percetakan sublimasi, warna sareng warna anu gancang, mindahkeun tiasa dianggo kalayan saé, pola sareng hipu , lami-lami henteu luntur sareng tiasa ngahontal pangaruh kerung.


Detil Produk

Tanda Produk

sublimation coating3

Wengkuan

Kapas prepress, post-processing tiasa dianggo langsung (digital) transfer sublimasi. 

Pamakéan

Saderhana dianggo, anjeun tiasa nganggo cara nyemprot: nyiram tiasa atanapi nyemprot bedil, nyemprotkeun jumlah pas cairan seragam mindahkeun sublimasi seragam cairan pikeun diolah kapas / potongan anu diperyogikeun pikeun nempatkeun pola anu tiasa garing prosés mindahkeun sublimasi; cara ogé tiasa disebarkeun: lawon katun / papakéan / potongan katun dina leyuran palapis Sublimasi lengkep disebarkeun, janten lengkep disebarkeun, anjeun tiasa teras lawon katun / papakéan / CD Cabut potongan wring / atanapi mesin dehidrasi dehidrasi, teras prosés mindahkeun sublimasi tiasa dilumangsungkeun saatos garing.

Ringkesan

Saatos percetakan transfer sublimasi, warna dikumbah titik mimiti bakal pensiunan saatos nyeuseuh moal balik deui, tapi henteu ngaraos cairan palapis pikeun henteu kedah nyeuseuh atanapi ngalukis, warna dikumbah heula kali pelanggan mundur titik warna pilihan anu saé pisan.
Sublimasi Palapis Cairan Kanggo Lawon Kapas

Proses sublimasi pewarna pakean tradisional ngan ukur pikeun lawon katun poliéster bébas kimia, baju dicetak katun dicitak kalayan ngamimitian kertas transfer panas khusus, henteu ngan ukur mahal tapi ogé raoseun, ku palapis transfer sublimasi kapas, janten transfer sublimasi Kapas (digital) janten mungkin, anu mangrupikeun inovasi dina bidang transfer digital sublimation transfer coating cair katun - ogé katelah: Cotton Digital (pewarna-sublimasi) solusi prosés nyetak, palapis transfer sublimasi anu ngandung kaén katun.

sublimation coating4
sublimation coating5
sublimation coating6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami