Biaya murah, Pencetakan Volume Tinggi Ukuran A3 Epson L1300 Poto Tinta Printer Inkjet

Pedaran pondok:

Epson L1300 mangrupikeun dunya 4-warna munggaran, printer sistem tanki tinta A3 + asli, nyayogikeun kabisa ultra kana percetakan dokumen A3 anu berkualitas kalayan cara anu ageung.
Botol mangsi ngahasilkeun tinggi
Laju nyetak dugi ka 15ipm
Resolusi cetak dugi ka 5760 x 1440 dpi
Garansi 2 taun atanapi 30.000 halaman, mana waé anu pangpayunna


Detil Produk

Tanda Produk

Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer5

Téknologi percetakan

Metode Nyetak Injet-demand (Piezoelectric)
Resolusi Print Maksimum 5760 x 1440 dpi (kalayan Téhnologi Tetesan Variabel-Ukuran)
Volume Titisan Minimum Minimum 3pl
Percetakan Dupleks Otomatis Henteu
Konfigurasi Nozzles Hideung 360
Konfigurasi Nozel Warna 59 per warna (Cyan, Magenta, Konéng)
Pitunjuk Nyetak Nyetak bi-arah, nyetak Uni-arah

Laju nyitak

Default Poto - 10 x 15 cm / 4 x 6 "* 2 Kira-kira. 58 detik per poto (kalayan Border) * 1
Draf Poto Max - 10 x 15 cm / 4 x 6 "* 2 Kira-kira. 31 detik per poto (kalayan Border) * 1
Draf, A4 (Hideung / Warna) Kira-kira. 30 ppm / 17 ppm * 1
ISO 24734, A4 Simplex (Hideung / Warna) Kira-kira. 15 ipm / 5.5ipm * 1

Nanganan Kertas

Jumlah baki kertas: 1

Kamampuh Input Kertas Standar:
Nganti 100 lambar, kertas A4 Plain (75g / m2)
Dugi ka 20 lambar, Kertas Poto Mérang Premium

Kapasitas Kaluaran:
Dugi ka 50 lambar, kertas A4 Plain
Dugi ka 30 lambar, Kertas Poto Mérang Premium
Ukuran Kertas Maksimum: 12,95 x 44 "

Ukuran Kertas:
A3 +, A3, B4, A4, A5, A6, B5, 10x15cm (4x6), 13x18cm (5x7 "), 16: 9 ukuran lega, Letter (8.5x11"), Legal (8.5x14 "), Half Letter (5.5x8 .5 "), 9x13cm (3.5x5"), 13x20cm (5x8 "), 20x25cm (8x10")
Amplop: # 10 (4.125x9.5 ") DL (110x220mm), C4 (229x324mm), C6 (114x162mm)
Métode Feed Kertas: tuang gesekan
Margin Print: 3mm luhur, kénca, katuhu, handap

Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer6
Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer7
Low Cost,High Volume Printing A3 Size Epson L1300 Photo Ink Tank Inkjet Printer8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk