Gancang-Garing Qr Code Non-Porous Media 45si 2588 2706K 2589 2580 2590 Cartridge Solvent Ink pikeun Hand Jet Coding Printer

Pedaran pondok:

Aplikasi
Nyetak Kodeu bungkusan
Nyetak Bar Code


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Coding?

Coding ngalibatkeun panerapan téks, inohong, simbol atanapi bentuk sanés dina produk atanapi bungkus ku cara mangsi. Rupa-rupa istilah anu dianggo, sapertos coding, percetakan atanapi nyirian, tapi sadayana hartosna sami. Coding ngagaduhan sababaraha aplikasi sareng tujuan sareng aya sababaraha cara anu béda dina numutkeun coding.

Naha nganggo coding?

Ku cara coding, dimungkinkeun pikeun nyayogikeun inpormasi langsung ka pangguna. Anjeun tiasa kalebet tanggal panggunaan, data kontak dina kotak kiriman, halaman wéb atanapi pitunjuk pangguna. Kalayan coding anjeun tiasa ngadamel produk anu dikenal. Produk leupas, kotak atanapi palét sering dilakukeun dikenalkeun ku barkod, kode QR atanapi nomer tipe. Tujuan impor tina coding nyaéta ngajantenkeun produk tiasa dilacak. Ieu inpormasi anu tiasa penting pikeun pabrikan. Diri sorangan aranjeunna henteu nyayogikeun inpormasi. Anjeun tiasa mikirkeun kode angkatan, data produksi sareng inpormasi lagu & tilas séjén.

12.7mm HP 2580/2590 asli kartrid tinta gancang-garing sareng kompatibel 25.4mm ageung ageung ageung font gancang garing kompatibel sareng kaseueuran mesin panyemprot kode genggam dina pasaran, mesin penyemprot kode uji online mesin uji coba kode panyemprot mesin sareng sirah foaming panas anu sanés , non-clogging, non-fading, waterproof sareng suhu luhur tahan, sareng laporan uji.

Fitur

Waktos garing gancang tina 2-3 detik
Waktos decap panjang langkung ti hiji jam
Cai-nolak, Goresan-nolak
Kapadetan anu saé sareng gelap hébat bahkan dina dpi rendah
Gambar kualitas luhur kalayan ujungna seukeut

Cocog sareng

2580 / 2588M / 2588 + M / 2588K / 2586 / 45si / FOL13B, jsb

Sedeng Nyetak

Plastik, Baja Dikendali, Kosmétik, Botol Minuman, Papan Woodiness
Pakét Pangan, Endog Seger, Marmer Imitasi

Sorotan konci

• daya tahan anu saé dina foil leuleuy dilapis
• Long decap time-ideal pikeun percetakan sakedik
• waktos garing gancang tanpa bantosan panas
• Definisi print tinggi
• Smear, fade, sareng tahan cai1
• Kecepatan cetak langkung gancang2
• Jarak lémparan langkung lami2

Bantosan Téknis

Upami kartrid tinta henteu dianggo, éta kedah ditutupan ku tutupna. Saatos kartrid tinta dibobok sareng disegel, langkung saé dianggo dina jero 3-4 bulan.

Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer9
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer7
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer3
Cartridge Solvent Ink for Hand Jet Coding Printer8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami