Pupus Markas Tanda Papan Tulis Papan Tulis Anu Tiis kanggo Sakola, Kantor, Pabrik Pena

Pedaran pondok:

Tinta kalayan warna caang, gampang garing. Warnana teu gampang diudar.
Tambihkeun tinta ieu dina pena markir papan tulis, pena spidol tiasa dianggo deui. Mana anu ekonomis.
Sungut botol tinta khusus, tiasa ulah bocor nalika nambihan mangsi. anu merenah sareng gampang dianggo.
Cocog pikeun sagala rupa pena papan tulis.
Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun babaturan sareng diri anjeun.
Eusian deui Ink, démo asesoris séjén dina gambar teu dieusian.


Detil Produk

Tanda Produk

Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory5

Fitur Produk 

1. Gancang garing sareng gampang dihapus, Dihapus dina papan tulis, Non-toksik, non-toluene
2. Tinta garing gancang sareng non-obat kuat
3. Langkung desain sareng sagala rupa warna anu sayogi
4. Tulisan lemes, warna anu seukeut, leres-leres dihapus
5. Gampang nyerat sareng gampang dipupus, Diisi ulang kanggo panyiri Whiteboard
6. Aranjeunna cocog pikeun ékspor
7. Warna tinta: biru, hideung, beureum, héjo atanapi anu sanésna
8. waktos cap-off panjang - langkung ti 30 menit
9. Bullet point ngajaga garis anu hadé dina panggunaan anu tangguh

Bédana antara Tanda Papan Tulis Berbasis Alkohol sareng Tinta Dumasar Cai

Tipe Tipe

Waktos garing

Ngarugikeun ka papan tulis

Waktos cap-off

Situtasi baseuh

Nyuhungkeun ka Lingkungan

Dumasar Cai

Lalaunan

Henteu

Panjang

Tiasa nyerat

Kaayaan garing

Dumasar Alkohol

Garing nalika nyerat

enya

Pondok

Entong nyerat

Henteu Paménta

Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory011
Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory0102
Dry Erase Refillable Whiteboard Markers Ink for School, Office, Pen Factory0103

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami